Samson en Gert vervelen nooit
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
17 Augustus 2008 | Nederland, Cuijk
Het laatste uitje van de zomervakantie 2008 was - samen met Pake en Beppe - naar het middeleeuwse Brugge met daaraan vastgeplakt een dagje Plopsaland. Onderweg naar Belgie hadden we last van gigantische regenbuien en dat beloofde weinig goeds voor de rest van het weekend. Eénmaal in Brugge, kwam de zon er gelukkig door en hebben we zelfs nog op het terras van de grote markt heerlijk mosselen kunnen eten. Daarna nog een leuke rondrit met een paard door het centrum, gelukkig was er een paard dat ons 6-en tegelijk durfde rond te rijden. Beppe heeft zelfs voor het eerst durven pinnen in het buitenland, ik denk ook dat het voorlopig voor de laatste keer is, zo spannend vond ze het. Zaterdag in Plopsaland was weer als vanouds, Famke was goed in vorm en ging in veel attracties (misschien wel te veel voor Beppe, die overal in mee moest). Hoogtepunt was wederom de Samson en Gert show, vooral de burgemeester in het pakje van Megamindy, prachtig vastgelegd op film door Pake Paparazi! Aan het einde van de middag begon het te regenen en omdat het niet meer leek op te houden, zijn we weer richting Brugge gegaan. Eerst nog even shoppen in de Plopsa-winkel, maar dat dachten er meer, dus dat was gigantisch druk. Tommie probeerde daar ook nog even z'n grote verdwijntruc uit, maar hij kwam gewoon weer terug (gelukkig). In Brugge 's avonds simpel, maar lekker gegeten bij een italiaan (met een Belgische ober die veel humor had). Eénmaal terug in het hotel, sliep ik volgens mij nog eerder dan de kids, best wel vermoeiend zo'n dagje pretparken.