Tom eet weer
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
24 Februari 2009 | Spanje, Madrid
Tom wil hier allemaal niet op wachten, hij heeft honger. De afgelopen weken wilde het niet zo met eten met Tom, of hij had buikpijn of hij had keelpijn, maar vooral ’s avonds liet hij het eten staan (behalve de ijsco). Opvallend is dat hij hier op GC vanaf het begin niet alleen honger heeft, maar ook veel eet (borden spaghetti, crêpes bij het ontbijt en pannenkoeken tijdens de lunch). Volgens Tom omdat je vanwege het mooie weer hier geen keelpijn hebt. Je kan dan ook maar beter hier gaan wonen vindt hij zelf, maar familie en vrienden moeten dan ook allemaal deze kant op komen,’t is maar dat jullie weten!
Volgens de websites was het hier maar krap 20 graden, maar de feiten zijn gelukkig anders; stralende zon, iedereen loopt in badkleding rond en het strand zit vol, gisteravond zelfs buiten gedineerd, al was het wel een beetje koel. Als dit de rest van de week zo blijft dan komen er een paar bruine kopjes terug naar Nederland, dat is zeker. ’s Ochtends eerst even zwemmen bij het hotel, vanwege de vele zwembaden krijgen we bijna ruzie over welk zwembad we naar toe gaan, ’t is wat!
We zitten dicht bij het strand, via de achteruitgang van het hotel, komen we direct op de boulevard, nabij de vuurtoren. Deze vuurtoren markeert het zuidelijkste puntje van Europa, zuidelijker kom je niet, tenzij je het water op gaat misschien. Op strand voetballen hoort er natuurlijk bij, alhoewel de strandwacht aangeeft dat we niet te dicht bij de rotsen mogen komen. De golven zijn enorm hoog vandaag, ideaal voor de vele surfers die deze golven proberen te trotseren en dan ook veel bekijks trekken. Na het voetballen pannenkoeken eten en hot-dogs wegwerken en dan volgens goed Spaans gebruik een siësta, zodat de kids het tot vanavond laat volhouden. Daarna volgt het hoogtepunt van de vakantie (je kan het maar gehad hebben), mini-golf met de kids, helaas geen foto’s gemaakt van dit geweldige gebeuren.
We hebben wifi op de kamer, dus interneppen kan, gisteren lukte het echter niet om meerdere foto’s te plaatsen, vandaag probeer ik het opnieuw, jullie zien zelf wel of het gelukt is.
24 Februari 2009 - 15:05
Opa Gerrit & Oma:
Hoi Famke & Tom
Heerlijk die vakantie op Gran Canaria met veel beter weer als hier in de krant staat.
Gelukkig Tom = weer lekker aan het eten en nu volhouden dan krijg spierballen groter als Lazovic dat moet lukken
Famke maak nog eens leuke foto,s dat kan jij zo goed we wachten erop.
Groetjes aan je pa en ma en veel zon !
Opa & Oma -
25 Februari 2009 - 07:04
Beppe:
Lieve kinderen,
Ik ben aan het dozen inpakken en Pake is naar de poeiz om meer lege dozen.Als jullie daar blijven komen wij er aan.
Ik zie jullie zijn er weer,mooi weer, Tom eet weer, wat wil je nog meer?!
Veel plezier.
Pake en Beppe.