An evening with Neil Diamond
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
28 Oktober 2010 | Portugal, Albufeira
Tessa is de gehele vakantie al op zoek naar de amandelboom, we komen van alles tegen, maar of het nu de amandelboom is?
Ook in Portugal heeft Tommie last van DS-verslaving, binnen géén probleem, maar buiten schijnt de zon en dan is het toch wel lastig, tenzij je onder een handdoek bij oma gaat zitten.
's Avonds was het Aziatische buffetrestaurant open, dus zijn we op 'sjiek' gaan eten daar, al moest dat vrij snel want om 20.00 uur begon Vitesse – PSV (eindstand 0-2). Ook in dit restaurant was het een genot om te eten, al houdt Daan meer van pizza, maar die hebben we gewoon even bij de buren gehaald voor hem, geen probleem. Luuk had de hele dag buikpijn en eigenlijk niets gegeten, maar 's avonds ging het al weer wat beter, een diner met loempia, kroepoek en ijs bewijst dat toch?
Terwijl de mannen het voetballen aan het bekijken waren, ontdekte de dames de 'Portugese' Neil Diamond. Vorig jaar hebben wij ook al van hem kunnen genieten (ogen dicht en je hoort echt Neil, ogen open en je schrikt!). Op een gegeven moment schrokken 's Gun en ik echt, want we hoorden Ellen en Tessa door de microfoon over het grote plein van Albufeira zingen, was Neil aangeschoven aan hun tafeltje, de charmeur! De kids mochten de tamboerijn bespelen en dat ging ze goed af, althans ze keken er niet zo gek bij dan 's Gun die dat later op de avond ook mocht. Het werd steeds gezelliger rondom de show van Neil, vrijgezellenfeestjes gingen meedoen, alhoewel Luuk wel de opmerking richting Ellen plaatste : mam, wat doe je raar! Waarschijnlijk de 1e keer dat Luuk Ellen zag dansen op de tonen van Neil Diamond, moet je toch vaker doen (wij hebben een livedvd van Neil voor als je thuis zou willen oefenen). Omdat de kids bijna in slaap vielen achter op het terras zijn we maar naar huis gegaan, maar niet eerder dan dat we wisten wanneer zijn volgende optreden zou zijn, vrijdagavond a.s., we'll be there.