Hoe zat het ook al weer met global warming
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
28 April 2013 | Spanje, Moraira
28 April 2013 - 18:07
Gisèle:
Wij hebben vanmiddag een heerlijke middag gehad, 20o bij de opening van de beeldentuin, bovenop de toren van museum Ceuclum genoten van een weids uitzicht en genieten in de heemtuin, (check foto facebook andy) Daarna nog met een pintje met drum Ad in front off the Kansas. En natuurlijk nog de foto's van historisch onderwijs in Cuijk. Morgen is het jullie dag in Moraira, lekker voetballen op het strand! -
29 April 2013 - 18:48
Beppe,:
Lieve kinderen,
Ik had dit bericht eerst niet gezien ,dacht dat het reclame was van "waar ben jij.nu". Te meer omdat Tessa gezegd had dat Rob geen zin had om een blog te schrijven.
Als er meerdere foto 's zijn kunnen we ze nu niet aan klikken. Ik zie alleen Famke die naar de harde wind kijkt. We moeten er even om denken de andere laptop eerst te openen. Dit is voor dit niet ideaal.
Vandaag was het eerst erg koud. Ik had naar Drachten gewild met de bus. Maar had geen zin in de regen te lopen. Heit wilde dat ik met auto ging.
Heit heeft vandaag voor de tigste keer de rail en het gordijn uit de hal er afgeschroefd. Hij zei hij zou het opruimen, maar het ligt er weer. Ik wordt er simpel van.
Ik weet niets leuks.
Liefs van Beppe.
(P.S. schrijven Famke en Tom ook eens een stukje)