35 graden temperatuurverschil
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
11 Februari 2010 | Nederland, Cuijk
We zijn de winter echt beu hier in Nederland. Al 2,5 maand kou, sneeuw, gladheid, wij houden het voor gezien. Morgen aan het einde van de middag vertrekken we met de auto naar het vliegveld van Dusseldorf. We slapen daar in een hotel omdat we zaterdagochtend vrij vroeg (7.30 uur) naar Hurghada in Egypte vliegen. We willen niet het risico lopen dat het om 5.00 uur 's ochtends vroeg nog superglad is vanwege de sneeuw en het stressen wordt op dat moment. We vliegen met Condor, een Duitse maatschappij, nummer DE6484. We landen om 12.30 uur Nederlandse tijd (het is daar dan 1 uurtje later als hier) in Hurghada, dus 5 uur vliegen. Als het goed is, is het maar een kwartiertje rijden naar het hotel. We zitten de komende week in het Pickalbatros Dana Beach Resort (effe googelen en je ziet dat het behelpen wordt voor ons). We komen zaterdag de 20e weer terug, we vertrekken dan om 13.30 uur Nederlandse tijd en landen in Dusseldorf rond 18.45 uur, vluchtnummer is dan DE 6485, weer met Condor. De weersvoorspellingen zijn meer dan goed, maar liefst 29 graden wordt voorspeld, ik weet in ieder geval niet meer hoe dat voelt. Ik weet niet hoe internet daar werkt in Egypte, effe afwachten dus of jullie via het web op de hoogte gehouden kunnen worden van onze avonturen op het resort.