Over dino's, dino's, en nog eens dino's
Door: RH
Blijf op de hoogte en volg Famke en Tom
22 Juli 2011 | Canada, Revelstoke
Na dit bezoek zijn we nog naar de hoodoo's gaan kijk in de badlands van Canada; gewoon stukken steen zou pake zeggen of allemaal kermis aldus Huub, in ieder geval was het weer een klimmoment voor de kids. De weg terug is saai, na Calgary is alles gewoon vlak en dan bedoel ik echt vlak en de weg is gewoon kaarsrecht en dan bedoel ik echt recht. Calgary was dus vooral de moeite waard vanwege de dino's, verder was het redelijk uitgestorven. Dat kwam overigens ook omdat de afgelopen 2 weken hier de grootste rodeo ter wereld was, de Stampede. 14 dagen lang wordt Calgary dan overspoeld door cowboy's en cowgirls, maar nu waren ze dus al weggespoeld door de onweersbuien.
22 Juli 2011 - 05:36
Beppe:
Lieve kinderen,
Als het er op de dino 's na een dooie boel was, was het er als je nagaat dat ook de dino 's al jaren uitgestorvenze zijn , wel erg doods.Maar ik zie dat nog levendig genoeg zijn voor voldoende vermaak. Tom hangt als 5e been aan de drumheller met een bewakingscamera boven hem? En Famke op een hoodoo is net een levend standbeeld.In die enorme mall nog een bookstore gezien? Of is dat teveel culture in een dergelijke sportieve omgeving?
Ik schrijf vandaag niet zo lang want Pake en ik zijn in verwachting van Johan Veensta, het beloofd een uiterst gezellige dag te worden. Soep, Johan zijn lievelingseten , op het vuur. Ik moet nog stofzuigen en douchen. Daarom :druk, druk, druk.
Morgen meer, Liefs van Beppe. -
23 Juli 2011 - 09:29
Saai:
Ziet er allemaal een beetje saai uit en heb de indruk dat jullie je mateloos vervelen.
NOT
Ziet er super leuk uit ik hoor graag de verhalen als jullie terug zijn. Geniet er nog van.
Groetjes Marc